JULIA’S HOUSE RULES
Keuze uit max. 3 hoofdgerechten per tafel.
Lunch enkel voor het volledige gezelschap per tafel.
Last call: vrijdag en zaterdag 23u30, andere dagen 22u30, lunch 15u30.
POUR L’APERO
Oyster academy (6 st)
28€
Fishermen’s delight
21€/pp
Bruschetta Julia / zeebarbeel / sweet chilli
6€/st
Mor oester / rabarber / Black pepper Kampot
7€/st
Oursin / Miso crème brulée
SHARING DISHES
Tartaar tonijn / Bonito crème / caviar
42€
Zalm o toro / tuinbonen / zuring
36€
Mesjes ceviché / rode ajuin / Jalapeno / limoen
24€
Carpaccio langoustines / pompelmoes / dashi vinaigrette
46€
Makreel / shiso / granny smith / mierikswortel
34€
King crab omelette / gekarameliseerde room / ‘shrimp milk’
69€
Zeeduivel vol au vent / gevulde morieltjes / ‘vin jaune’
39€
Vongole ‘marinière toast’
8€/st
Kabeljauw ‘Kiev’ / daslook boter / roodloof / radijs
39€
Koningsvis / tomaat & aubergines chutney
34€
Schotse langoustines / Beurre noisette
58€
Kreeft tempura / bloemen & kruiden
72€
Garnaalkroketten ‘Mare Nostrum’ (2 st)
27€
VEGGIE: Burrata / erwtjes / gnocchi / boekweit
26€
MAINS
Gebakken roggevleugel / kappertjes
38€
Tarbot / asperges / gerookte boter / beurre blanc saké
58€/pp
Griet / lavas / groene asperges
49€
CATCH OF THE DAY
DAGPRIJS
SIDES
Handgesneden frietjes
5€
Puree
4€
Aardappelsla
5€
Sla
4€
Asperges
8€
Gegrilde courgettes
6€
A. Vanhouttelaan 2
8670 Sint-idesbald — Koksijde
T. 0032 (0)58 62 66 65
info@julia-baaldje.be
BV Seafood - BE0773.969.532
Site by Rotorgroup.be
Vis van de Week