JULIA’S HOUSE RULES
Keuze uit max. 3 hoofdgerechten per tafel.
Lunch enkel voor het volledige gezelschap per tafel.
Last call: vrijdag en zaterdag 23u30, andere dagen 22u30, lunch 15u30.
POUR L’APERO
Oyster academy (6 st)
34€
Fishermen’s delight (min 2 p.)
21€/pp
Bruschetta Julia / rouget / sweet chilli
8€/st
Jalapeno granité oester / shotje sherry
10€/st
Nieuwpoortse garnalen / sucrine (4 st)
39€
Gilda / boquerones / Ansjovis cantabria / groene peper
10€/st
SHARING DISHES
Zalm ‘graved lax’ / rode biet / pickels
36€
Carpaccio langoustines / gele perzik / ponzu / shizo
44€
Bretoense kreeft ‘Bellevue style’
68€
Rösti Balfego tonijn / soja / limoen / szechuan
15€/st
Zeebaars op vel / pesto / gepekelde tomaat / basil
38€
Garnaalkroketten ‘Mare Nostrum’ (2 stuks)
29€
Sweet & spicy cod
36€
Lotte tandoori / tzatziki / munt
49€
Linguine alla vongole
38€
Bouchot mossel / rode curry / citroengras / limoen
27€
Schotse langoustines / beurre noisette
62€
Bretoense kreeft / dashi beurre blanc / limoen
54€
Mesjes / peterselie / lookboter / pangreata
29€
MAINS
Gebakken zeetong
44€
Roggevleugel Grenobloise
38€
Tomate crevettes
44€
CATCH OF THE DAY
DAGPRIJS
SIDES
Handgesneden frietjes
6€
Puree
5€
Ile de Ré patate
6€
Salade
4€
Tomate caprese
9€
Mange tout
8€
Brood & boerenboter
3€
A. Vanhouttelaan 2
8670 Sint-idesbald — Koksijde
T. 0032 (0)58 62 66 65
info@julia-baaldje.be
BV Seafood - BE0773.969.532
Site by Rotorgroup.be
Vis van de Week