JULIA’S HOUSE RULES
Keuze uit max. 3 hoofdgerechten per tafel.
Lunch enkel voor het volledige gezelschap per tafel.
Last call: vrijdag en zaterdag 23u30, andere dagen 22u30, lunch 15u30.
POUR L’APERO
Oyster academy (6 st)
32€
Fishermen’s delight (min 2 p.)
21€/pp
Bruschetta Julia / rouget / sweet chilli
7€/st
Margarita grianté oester
9€/st
Gegratineerde oester beurre blanc / dashi / Kaviaar
11€/st
Boquerones honingtomaat
22€/st
SHARING DISHES
Zalm Red label / daslook / groene asperges
34€
Noordzeekrab rösti / appel / mierikswortel / dragon
15€/stuk
Balfego Tonijn tataki / Umebushi / lookchips
42€
Tartaar van zeebaars / rode biet gazpacho / frambozen
38€
Gegrilde makreel / Japanse BBQ saus / komkommer
38€
Garnaalkroketten ‘Mare Nostrum’ (2 stuks)
27€
Koningsvis tempura / saffraan aïoli / gekonfijte paprika
39€
Gekonfijte kabeljauw / smeusje / Handgepelde garnalen
44€
Lotte vol au vent / verbena / Vin Jaune
44€
Gestoomde griet / Arancini / gerookte aïoli / champi
44€
Europese Kreeft / limoen / basilicum
54€
Schotse langoustines / beurre noisette
58€
Mesjes / peterselie / lookboter / pangreata
29€
Plateau Royal ‘ Dal Forno’ (2 pers)
172€
MAINS
Gebakken zeetong
42€
Roggevleugel Grenobloise
38€
CATCH OF THE DAY
DAGPRIJS
SIDES
Handgesneden frietjes
5€
Puree
4€
Pommes Pompadour
5€
Salade
4€
Wortel vadouvan
6€
Asperges Parmezaan
8€
Brood & boerenboter
3€
A. Vanhouttelaan 2
8670 Sint-idesbald — Koksijde
T. 0032 (0)58 62 66 65
info@julia-baaldje.be
BV Seafood - BE0773.969.532
Site by Rotorgroup.be
Vis van de Week